A világ bármely pontján járva magyarokkal találkozunk.
Ki kényszerből, ki kalandvágyból hagyta el szülőhazáját, netán már külföldön született.

Millió sors, megannyi történet. A miénk, magyaroké.

Különböző kultúrákba sodort bennünket az élet. Sok dolog választ el bennünket, de hiszünk benne, hogy még több van, ami összeköt. Mert a nyelv összeköt.

A Többet ésszel! Alapítvány által szervezett Hétmérföldes táborok küldetése olyan fórumot teremteni, ahol a magyar származású, magyarul beszélő gyerekek élménygazdag program keretében fejleszthetik magyar nyelvtudásukat. A tábor programját úgy állítottuk össze, hogy a nyelvtudás elmélyítésén túl a magyar kultúra kincseivel is gazdagodjanak. 

További célunk, hogy találkozási pontot teremtsünk a magyarságukat megőrizni kívánó magyar családok számára. 

A Balaton mindig a különleges találkozások helyszíne volt. Varázsából mit sem vesztett, ezért biztosak vagyunk benne, hogy a mai fiatalok számára is felejthetetlen élményt nyújt. Táborunk központi helyszínéül egy négycsillagos Balaton-parti szállodát választottunk, mely magas színvonalú szolgáltatást biztosít a résztvevők számára. A helyszínről bővebben itt olvashat. 

Programjainkon a Balaton-felvidéki legendák nyomában járunk, ezáltal a táborozók történelmi, földrajzi, néprajzi és irodalmi ismeretei is gazdagodnak.

A korábbi táboraink pozitív visszajelzéseire és a nagy érdeklődésre való tekintettel 2020-ban már három turnust szervezünk az érdeklődők számára.

“Hányszor elmúlt már, de újra vár a balatoni nyár.”
– KFT. –

Munkatársaink

Tapasztalt pedagógusaink és táborvezetőink várnak

Sebestyén-Tóth Orsolya

Sebestyén-Tóth Orsolya

Táborvezető
06 (20) 926-1085

Szerezz életre szóló élményeket!

Tölts egy hetet a Balatonnál, és játszva gyakorolhatod a magyar nyelvet úgy, hogy közben a magyar kultúra kincseit is megismered.

Galéria

Pillanatképek a napközis és bentlakásos táborokról